Įvertinimas(2386)
+37060901445
Dienos pietūs
11:00 - 15:00Curry yra ir augalas, ir prieskonių mišinys, o labiausiai - gamybos būdas. Panašiai, kaip ir wok - ir keptuvė ir gamybos būdas.
Vos pagavę graikai mėgsta juos patrankyti į akmenis, tiesiog prie kranto nekaltai. Italai, virdami aštuonkojį įdeda vyno kamštį,prancūzai įpila šlakelį acto – viskas tam, kad nebūtų kietas ir guminis. Mes apvirtus aštuonkojus lengvai pakepiname grilyje ir pateikiame kretietiškai.
Argentinietiškas Chimi Churri su japoniška Miso pasta puikiai dera su aukšta mūsų grilio temperatūra. Prie šios apskrudusios žuvies puikiai tiks Crianza , mat yra labai intensyvus.
Iš sojų pupelių galima pagaminti labai daug dalykų, nors pati sojos pupelių masė ir nėra labai išraiškinga, bet labai maistinga, o fermentuota ir suspausta virsta tofu, o pridėjus daugiau ankštinių kultūrų, prieskonių ir dar labiau suspausta virsta dar skanesne tempeh.
Tigrinės krevetės yra antros pagal populiarumą pasaulyje po blyškiakojų krevečių, kurios neturi tokių gražių juodai geltonų dryžių, tik va, iškepus visos vienodai paraudonuoja. Dėl tų pačių medžiagų flamingai pasidaro rožiniai, jei valgo daug krevečių. Kad paraudonuotum, jau jų labai daug reikėtų suvalgyti.
Korma - tai vienas iš Curry patiekalų šeimos, dažnai būna labiau saldesnis, nei aštresnis. Pateikiamas su figų džemu ir duonele
Kukurūzai labai gardu ne tik mums, bet ir viščiukams, mat ten daug gerų maistinių dalykų tuose kukurūzuose.Gražiai skrunda, nes ten esama nemažai natūralaus cukraus ir krakmolo
Gruzdinta menkė alaus tešloje, bulvių traškučiai, šviežiai marinuoti žirneliai, Remolado padažas