Įvertinimas(2386)
+37060901445
Dienos pietūs
11:00 - 15:00Sūru, rūgštu, aštru, saldu ir šiek tiek kartu - tiek skonių turi būti tailandietiškame patiekale. O umami išgauname su specifiniu žuvies padažu, kurio reikia nedaug, nes labai jau jis intensyvus.
Sotūs linkėjimai iš svetingosios Gruzijos.
Pietų Afrikos musulmonai labai mėgsta šituos užkandžius po pasninko vakarais. Svogūnai ir pipirai avinžirnių miltuose su prieskoniais gruzdinami iki traškumo indišku metodu. O pakora yra tiesiog keptas gumulėlis, jei remtis Sanskritu.
Kepimo karštame aliejuje būdą įvairios kultūros atrado jau seniai - greitai pasigamina, išorė traški, o vidus skaniai minkštas. Majonezus gaminame patys, nes labai prie traškių jūros gėrybių tinka.
Gerai paskrudiname ir pateikiame su čili pipiriukais
Limoje šį padažą dažniausiai pateikia šalia patiekalų, kuriuose yra bulvių. Kasavo bulvytės tai medžio šaknis, šiek tiek primenanti mūsų tradicines bulvytes, tačiau yra krakmolingesnės ir sotesnės.
Kroketai, arba traškučiai toks visai prancūziškas išradimas, nors patiekalą labiausiai pasaulyje išpopuliarino Olandai. Nuo Karibų iki Indonezijos, kur tik jie buvo bures nuleidę. O pas mus - tokia vat Itališka versija.
Šis apvalus, lenktas paplotėlis su įdarais tapo neatskiriama Meksikos virtuvės dalimi, nors jau senovės actekai mėgdavo suvynioti maistą į kukurūzų tešlos blynelius.
Sviestinė burgerio bandelė, gruzdinta vištienos šlaunelių mėsa, Coslow salotos, marinuoti jelapenai, marinuoti mėlynieji svogūnėliai, Sriracha majonezas. Pateikiame su gruzdėmis ir pomidorų padažu
Sviestinė burgerio bandelė, jautienos maltinukas, rūkytas sūris, šviežios traškios salotos, švieži pomidorai, marinuoti agurkėliai, marinuoti mėlynieji svogūnai, BBQ padažas. Pateikiame su gruzdėmis ir pomidorų padažu
Sviestinė burgerio bandelė, du jautienos maltinukai, šoninė, rūkytas sūris, šviežios traškios salotos, švieži pomidorai, marinuoti agurkėliai, marinuoti mėlynieji svogūnai, BBQpadažas. Pateikiame su gruzdėmis ir pomidorų padažu
Sviestinė burgerio bandelė , BBQ šonkauliukų mėsa, Coslow salotos, marinuoti agurkėliai, marinuoti mėlynieji svogūnai, majonezo padažas. Pateikiame su gruzdėmis ir pomidorų padažu.
Kiaulienos šonkauliukai, medaus – garstyčių padažas, kepinti svogūnų traškučiai, grilyje kepta kukurūzų burbuolė. Pateikiame su gruzdintais svogūnų žiedais, gruzdėmis, salotomis ir marinuotomis daržovėmis
Kiaulienos šonkauliukai, Sojos – Teriyaki padažas, sezamo sėklos. Pateikiame su gruzdėmis, salotomis ir marinuotomis daržovėmis
Kiaulienos šonkauliukai, BBQ padažas, kepinti svogūnų traškučiai. Pateikiame su gruzdėmis, salotomis ir marinuotomis daržovėmis
Kiaulienos šonkauliukai, aštrus BBQ padažas, čili pipirai, švieži jelapeno pipirai, kepinti svogūnų traškučiai. Pateikiame su gruzdėmis, salotomis ir marinuotomis daržovėmis
Curry yra ir augalas, ir prieskonių mišinys, o labiausiai - gamybos būdas. Panašiai, kaip ir wok - ir keptuvė ir gamybos būdas.
Vos pagavę graikai mėgsta juos patrankyti į akmenis, tiesiog prie kranto nekaltai. Italai, virdami aštuonkojį įdeda vyno kamštį,prancūzai įpila šlakelį acto – viskas tam, kad nebūtų kietas ir guminis. Mes apvirtus aštuonkojus lengvai pakepiname grilyje ir pateikiame kretietiškai.
Argentinietiškas Chimi Churri su japoniška Miso pasta puikiai dera su aukšta mūsų grilio temperatūra. Prie šios apskrudusios žuvies puikiai tiks Crianza , mat yra labai intensyvus.
Iš sojų pupelių galima pagaminti labai daug dalykų, nors pati sojos pupelių masė ir nėra labai išraiškinga, bet labai maistinga, o fermentuota ir suspausta virsta tofu, o pridėjus daugiau ankštinių kultūrų, prieskonių ir dar labiau suspausta virsta dar skanesne tempeh.
Tigrinės krevetės yra antros pagal populiarumą pasaulyje po blyškiakojų krevečių, kurios neturi tokių gražių juodai geltonų dryžių, tik va, iškepus visos vienodai paraudonuoja. Dėl tų pačių medžiagų flamingai pasidaro rožiniai, jei valgo daug krevečių. Kad paraudonuotum, jau jų labai daug reikėtų suvalgyti.
Korma - tai vienas iš Curry patiekalų šeimos, dažnai būna labiau saldesnis, nei aštresnis. Pateikiamas su figų džemu ir duonele
Kukurūzai labai gardu ne tik mums, bet ir viščiukams, mat ten daug gerų maistinių dalykų tuose kukurūzuose.Gražiai skrunda, nes ten esama nemažai natūralaus cukraus ir krakmolo
Gruzdinta menkė alaus tešloje, bulvių traškučiai, šviežiai marinuoti žirneliai, Remolado padažas
Kokosinis pyragas aplietas storu šokoladiniu sluoksniu
Ispaniškas tešlos desertas pateikiamas su šokolado kremu ir kondensuoto pieno padažu