
Meksika

Įvertinimas(585)
8-5-2650147
Dienos pietūs
11:00 - 14:00Aštrus maltos jautienos mėsainis su meksikietiškomis bulvytėmis.
Tai bene populiariausias troškinys pasaulyje. Gaminamas iš maltos jautienos, Chalapo paprikų, paprikų, pupelių, kukurūzų, pomidorų ir svogūnų. Patiekiamas su šilta tortilija.
Į tortiliją įsukta troškinta jautiena, paprikos, pomidorai ir morkos. Patiekiama su kopūstų salotomis.
Viena keptuvė: pomidoruose ir grietinėlėje troškinta kiauliena su keptomis paprikomis ir svogūnais. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2 asm.
Viena keptuvė: pomidoruose ir grietinėlėje troškintos didelės krevetės su keptomis paprikomis ir svogūnais. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2 asm.
Dvi keptuvės: su cinamonais marinuotos keptos vištienos juostelės ir sezoninės daržovės. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2–3 asm.
Dvi keptuvės: su cinamonais marinuotos keptos jautienos juostelės ir sezoninės daržovės. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2–3 asm.
Trys keptuvės: su cinamonais marinuotos keptos vištienos juostelės, jautienos juostelės ir sezoninės daržovės. Patiekiama su keturiais padažais, kopūstų salotomis ir šiltomis tortilijomis. Porcija 4–5 asm.
Viena didelė keptuvė: ant grotelių kepta kiauliena ir vištiena, supjaustyta juostelėmis. Patiekiama su keptomis daržovėmis ir šiltomis tortilijomis. Porcija 3–4 asm.
Viena didelė keptuvė: krosnyje keptų žuvų ir kalmarų filė, karališkosios krevetės su pomidorais, kaparėliais ir alyvuogėmis. Porcija 2–3 asm.