
Meksika

Įvertinimas(585)
8-5-2650147
Dienos pietūs
11:00 - 14:00Sūriu apkepti kukurūzų traškučiai su jautiena, pupelėmis, Chalapo paprikomis.
Sūriu apkepti kukurūzų traškučiai su daržovėmis, pupelėmis, Chalapo paprikomis.
Su česnakais ir kmynais.
Kepti sparneliai, paaštrinti kajeno pipirais.
Bafalo vištų sparneliai, bulvytės ir baltasis padažas.
Feta įdarytos Chalapo paprikos, apvyniotos kumpiu ir keptos gruzdintuvėje.
Kepta perlenkta tortilija su sūriu ir Chalapo paprikomis.
Kepta perlenkta tortilija su sūriu, ančiuviais ir saulėje džiovintais pomidorais.
Plėšytos salotos, kietojo sūrio drožlės, skrudintas batonas, majonezas su ančiuviais ir garstyčiomis.
Pupelės, kukurūzai, pomidorai, paprikos, svogūnai, fetos sūris (patiekama tortilijos krepšelyje).
Plėšytos salotos, kukurūzai, pomidorai, paprikos, aštrus rūkytų paprikų padažas ir virta jautiena - patiekiama su šiltomis tortilijomis (2 asm.).
Su sūriu ir ant grotelių keptomis daržovėmis.
Su malta jautiena, Chalapo paprikomis, pupelėmis, paprikomis, kukurūzais, pomidorais ir sūriu.
Kepta vištiena, ryžiai ir aštrus šokolado padažas.
Traškios kvietinių tortilijų geldelės su vištiena, paprikomis ir kukurūzais, apkeptos sūriu.
Traškios kvietinių tortilijų geldelės su troškintomis daržovėmis, apkeptos sūriu.
Kukurūzinių tortilijų laiveliai su krevetėmis, kalendromis, pomidorais, kaparėliais. Patiekiama su namų gamybos gvakamole.
Kukurūzinių tortilijų laiveliai su malta jautiena. Patiekiama su namų gamybos gvakamole.
Sūriu apkepta tortilija su troškintos vištienos ir pupelių įdaru. Patiekiama su kopūstų salotomis.
Į tortiliją įsuktos troškintos sezoninės daržovės, pupelės, apkeptos sūriu. Patiekiama su kopūstų salotomis.
Tradicinis meksikiečių troškinys (pomidorai, paprikos, svogūnai, sezoninės daržovės ir keptos tortilijos).
Tradicinis meksikiečių troškinys (virtos vištienos gabaliukai, pomidorai, Chalapo paprikos, svogūnai ir keptos tortilijos).
Tradicinis meksikiečių troškinys (virtos jautienos gabaliukai, pomidorai, Chalapo paprikos, svogūnai ir keptos tortilijos).
10 mažų tortilijų, Pico de Galo salotos, tacos su vištiena, aštrus jautienos faršas, troškintos krevetės, namų gamybos gvakamolė, Meksikietiškas padažas, baltasis padažas (3–4 asm.).
Aštrus maltos jautienos mėsainis su meksikietiškomis bulvytėmis.
Tai bene populiariausias troškinys pasaulyje. Gaminamas iš maltos jautienos, Chalapo paprikų, paprikų, pupelių, kukurūzų, pomidorų ir svogūnų. Patiekiamas su šilta tortilija.
Į tortiliją įsukta troškinta jautiena, paprikos, pomidorai ir morkos. Patiekiama su kopūstų salotomis.
Viena keptuvė: pomidoruose ir grietinėlėje troškinta kiauliena su keptomis paprikomis ir svogūnais. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2 asm.
Viena keptuvė: pomidoruose ir grietinėlėje troškintos didelės krevetės su keptomis paprikomis ir svogūnais. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2 asm.
Dvi keptuvės: su cinamonais marinuotos keptos vištienos juostelės ir sezoninės daržovės. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2–3 asm.
Dvi keptuvės: su cinamonais marinuotos keptos jautienos juostelės ir sezoninės daržovės. Patiekiama su šiltomis tortilijomis. Porcija 2–3 asm.
Trys keptuvės: su cinamonais marinuotos keptos vištienos juostelės, jautienos juostelės ir sezoninės daržovės. Patiekiama su keturiais padažais, kopūstų salotomis ir šiltomis tortilijomis. Porcija 4–5 asm.
Viena didelė keptuvė: ant grotelių kepta kiauliena ir vištiena, supjaustyta juostelėmis. Patiekiama su keptomis daržovėmis ir šiltomis tortilijomis. Porcija 3–4 asm.
Viena didelė keptuvė: krosnyje keptų žuvų ir kalmarų filė, karališkosios krevetės su pomidorais, kaparėliais ir alyvuogėmis. Porcija 2–3 asm.
Patiekiama su šviežiomis daržovėmis, meksikietiškomis bulvytėmis ir tekilos liepsna.
Patiekiama su šviežiomis daržovėmis, meksikietiškomis bulvytėmis ir tekilos liepsna.
Patiekiama su šviežiomis daržovėmis, meksikietiškomis bulvytėmis ir tekilos liepsna.
Patiekiama su keptomis daržovėmis ir meksikietiškomis bulvytėmis.
Keptuvėje keptas sterkų filė kepsnys grietinėlės padaže su troškintomis daržovėmis ir krevetėmis.
Įdarytas saulėje džiovintu pomidoru, sviestu ir apvyniotas rūkytu kumpiu. Patiekiamas su meksikietiškomis bulvytėmis.
IKI 3 METUKŲ MOKĖTI NEREIKIA
IKI 3 METUKŲ MOKĖTI NEREIKIA
IKI 3 METUKŲ MOKĖTI NEREIKIA
Su pienu, cinamonais ir aštriais prieskoniais.
Medus, apelsinų sultys, aštrūs prieskoniai.
Matė, kaktusų gėrimas, žaliųjų citrinų sultys ir vaisiai.
Truputis stiprios kavos ir daug karšto pieno.