Įvertinimas(1621)
8-631-77725
Dienos pietūs
12:00 - 15:00Guliašas su troškinta kiauliena, cukinijomis, įvairiomis paprikomis, morkomis.
Balandėliai su keptomis daržovėmis, malta jautienos ir kiaulienos mėsa, romų padažu ir keptomis ant grilio daržovėmis. Patiekiama su keptomis bulvėmis.
Aštri romų sriuba. Jautienos – avienos sultinys, plėšyta jautienos ir avienos mėsa, naminiai makaronai Humer.
Tradicinis romų pyragas, įdarytas varške, karamelizuotomis razinomis.
Tradicinė romų arbata. Juodoji arbata su šviežiais ir džiovintais vaisias.
Jautienos tartaras. Kapota jautiena, triumų ikrai, lęšiai, karamelizuoti svogūnai, minkšto sūrio kremas.
Midijos (pabarstytos aukso dulkėmis, kario-kokosų padaže).
Krevetės su aitriuoju sviestu
Salotos su grilyje keptomis tigrinių krevečių uodegėlėmis.
Salotos su grilyje kepta vištienos krūtinėle.
Apkepėlė su briedžiukais, baravykais, triumais.
Bulvių šimtalapis (gratinas).
Vegetariškos grilio salotos su ožkos sūriu.
Žuvainis.
Užkandžių rinkinys (marinuotos alyvuogės, jautienos antrekotas, sūris, kumpis, skrudinta duona).
Kepta duona su sūriu ir česnakiniu padažu.
Marinuotos alyvuogės.
Gruzdintos saldžiosios bulvytės.
Ėriuko nugarinė su šonkauliais.
Kiaulienos šonkauliai, glaistyti BBQ padažu.
Kiaulienos sprandinės šašlykas. Patiekamas su baltu tradiciniu romų padažu.
Vištienos iešmeliai.
Tigrinių krevečių uodegėlės.
Brandintos jautienos. Su rūkytu Čederio sūriu, daržovėmis, prancūziška Brioche bandele. Patiekamas su gruzdintomis bulvytėmis.
Sūrio pyragas.
Šokoladinis pyragas su aitriaisiais pipirais.
Tradicinis romų pyragas, įdarytas varške, karamelizuotomis razinomis.