Anties krūtinėlė su bulvių „Confit“, salierų putėsiais, glazūruotomis mėlynomis ir geltonomis morkomis, pankolio sėklomis, medumi ir raudono vyno padažu
14.50 €
Ėriuko „rump" kepsnys su keptais topinambais, šalotiniais svogūnais ir pastarnokų bei baklažanų tyre
19.90 €
Brandintos jautienos „New York Strip“ kepsnys su mini traiškytomis bulvytėmis, grilyje keptomis daržovėmis ir žaliųjų paprikų padažu
23.50 €
Kiaulienos šonkauliai su marinuotomis daržovėmis, keptomis „steakhouse“ bulvytėmis ir barbekiu padažu
12.90 €
Kalakutienos filė su rozmarinais, polenta, karamelizuotais persikais ir vyšnių- vyno padažu
11.50 €
Mėsainis su brandinta jautiena, šoninės džemu, keptu pomidoru, saldžiaisiais svogūnais, brandintu čederio sūriu, „Steakhouse“ bulvytėmis ir pomidorų padažu
10.50 €
Grilyje keptas aštuonkojo čiuptuvas su ryžių rizotu sepijų rašale ir vyšninių pomidorų „Confit“
16.50 €
Rožinio tuno kepsnys su kreminiais špinatais, mini bulvytėmis ir šparaginėmis pupelėmis
14.90 €
Vilkešeris su keptais smidrais ir naminiu ančiuvių majonezu