Fat Cloud

Fat Cloud

Įvertinimas(595)

Adresas

Dariaus ir Girėno g. 21, Vilnius

Telefonas

8-669-88821

Darbo laikas

  • Pir 07:00
    -
    22:00
  • Ant 07:00
    -
    22:00
  • Tre 07:00
    -
    22:00
  • Ket 07:00
    -
    22:00
  • Pen 07:00
    -
    22:00
  • Šeš 08:00
    -
    22:00
  • Sek 08:00
    -
    22:00

Dienos pietūs

11:30 - 15:00

Fat Cloud meniu

  • Pirmieji patiekalai

    • Tuno tartaras su „wakame“ salotomis, avokadais ir sezamų aliejaus padažu

      10.90 €
    • Jautienos karpačas su pomidorais, agurkais, petražolėmis, česnakais, kietuoju sūriu ir naminiu garstyčių majonezu

      9.90 €
    • Rūkytos antienos tartaras su karamelizuotais burokėliais, keptais šalotiniais svogūnais ir žirnių ankštimis

      9.50 €
    • Krevečių iešmeliai su vyšniniais pomidorais, salotų lapais, čili pipirais ir skrudinta duonele

      9.90 €
    • „Tagliatelle“ lakštiniai su „Carbonara“ padažu

      8.90 €
    • Tagliatelle“ lakštiniai su jūros gėrybėmis

      11.50 €
    • Benedikto kiaušinis su keptais smidrais

      su šonine - 8.90 EUR.

      6.50 €
  • Salotos

    • Salotos su aštuonkojais, vyšniniais pomidorais, avokado salsa, agurkais, pūstais juodaisiais ryžiais ir alyvuogių aliejaus-balzamiko padažu

      10.50 €
    • Salotos su jautienos kumpiu, špinatais, gražgarstėmis, vyšniniais pomidorais, mėlynu pelėsiniu sūriu, graikiniais riešutais ir balzamiko padažu

      8.50 €
    • Romaninės salotos su parmezano sūriu ir naminiu ančiuvių majonezu

      5.50 €
    • Romaninės salotos su grilyje keptomis krevetėmis, parmezano sūriu ir naminiu ančiuvių majonezu

      8.50 €
    • Romaninės salotos su lašiša, traškia šonine, parmezano sūriu ir naminiu ančiuvių majonezu

      8.50 €
    • Romaninės salotos su grilyje kepta vištiena, traškia šonine, parmezano sūriu ir naminiu ančiuvių majonezu

      7.50 €
  • Sriubos

    • Plėšytos jautienos sriuba su čili pipirais ir brandintu sūriu

      5.50 €
    • Tiršta žuvienė su lašišos filė, midijomis, krevetėmis, pankoliu ir grietinėle

      6.50 €
  • Pagrindiniai patiekalai

    • Anties krūtinėlė su bulvių „Confit“, salierų putėsiais, glazūruotomis mėlynomis ir geltonomis morkomis, pankolio sėklomis, medumi ir raudono vyno padažu

      14.50 €
    • Ėriuko „rump" kepsnys su keptais topinambais, šalotiniais svogūnais ir pastarnokų bei baklažanų tyre

      19.90 €
    • Brandintos jautienos „New York Strip“ kepsnys su mini traiškytomis bulvytėmis, grilyje keptomis daržovėmis ir žaliųjų paprikų padažu

      23.50 €
    • Kiaulienos šonkauliai su marinuotomis daržovėmis, keptomis „steakhouse“ bulvytėmis ir barbekiu padažu

      12.90 €
    • Kalakutienos filė su rozmarinais, polenta, karamelizuotais persikais ir vyšnių- vyno padažu

      11.50 €
    • Mėsainis su brandinta jautiena, šoninės džemu, keptu pomidoru, saldžiaisiais svogūnais, brandintu čederio sūriu, „Steakhouse“ bulvytėmis ir pomidorų padažu

      10.50 €
    • Grilyje keptas aštuonkojo čiuptuvas su ryžių rizotu sepijų rašale ir vyšninių pomidorų „Confit“

      16.50 €
    • Rožinio tuno kepsnys su kreminiais špinatais, mini bulvytėmis ir šparaginėmis pupelėmis

      14.90 €
    • Vilkešeris su keptais smidrais ir naminiu ančiuvių majonezu

      13.50 €
  • Užkandžiai

    • Kukurūzų traškučiai užkepti su „chili con carne“, smulkinta jautiena, gvakamole, česnakine grietine ir čederio sūrio padažu

      8.90 €
    • Keptos mini čoriso dešrelės su keptomis mini bulvytėmis ir degintų paprikų padažu

      6.90 €
    • Vištienos sparneliai su salierų, morkų lazdelėmis ir mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

      6.90 €
    • Alyvuogės su skrudinta čiabata

      4.50 €
    • Kepta duona su sūrio padažu ir česnakais

      3.90 €
  • Desertai

    • Šokoladinis pyragėlis „Fondant“ su vaniliniais ledais

      4.50 €
    • Sūrio pyragas „Fat Cloud“ su uogų padažu

      4.50 €
    • Varškės štrudelis su vaniliniais ledais

      4.90 €
    • Ledai su šokoladiniais trupiniais ir karamelės bei šokolado padažu

      4.00 €