Įvertinimas(1100)
8-5-2611137
Dienos pietūs
12:00 - 14:00Orkaitėje kepti baklažano griežinėliai, pomidorai, feta sūris ir bazilikai.
Idaryta abrikosais ir šalotiniais svogūnais, patiekiama su morkų-bulvių muslinu ir garžgarsčių-apelsinų salotėlėmis.
Patiekamas su bulvių koše pagardinta kapotomis petražolėmis, keptais kalafijorais ir „Mojo” padažu.
Patiekamas su grūstomis bulvėmis pagardintomis vėžių uodegėlėmis, bei jogurtiniu padažu.
Ruoštas garuose su sviestu, patiekiamas su šparagais ir parmezanu užkepta bulvių koše.
Patiekamas su skrudintomis bulvėmis ir gelteklės šaknimis bei imbiero ir juodųjų pipirų padažu.
Patiekami su polenta ir porų „šienu.
Sultingi vištienos gabaliukai, krevetės, žalieji ankštpipiriai su raudonojo kario ir grietinėlės padažu, patiekiama su ciberžole skanintais ryžiais.
Patiekiamas su bulvių ir porų apkepu, marinuotomis, ant grotelių pakepintomis daržovėmis ir raudonojo vyno padažu.
Patiekiamas su bulvių ir porų apkepu, marinuotomis, ant grotelių pakepintomis daržovėmis ir raudonojo vyno padažu.