Įvertinimas(1100)
8-5-2611137
Dienos pietūs
12:00 - 14:00Kiaušinienė su šoninės juostelėmis, dešrelėmis, pomidorais ir grybais, skrudinta balta duona su uogiene, arbata arba kava.
Virtas kiaušinis, sūris bri, alyvuogės, skrudinta balta duona su sviestu ir uogiene, vaisiai, arbata arba kava.
Skrudinta bata duona su sviestu ir uogiene, sūris, kumpis, saliami, pomidorai, agurkai, arbata arba kava
Pasirinktinai: virti, kiaušinienė arba plakta kiaušinienė. / Priedai: sūris, smidrai, grybai - 1 Lt / Priedai: kumpis, saliamis, šoninė, šviežios daržovės - 2 Lt.
Priedai: sūris, smidrai, grybai - 1 Lt / Priedai: kumpis, saliamis, šoninė, šviežios daržovės - 2 Lt.
Su sviestu ir uogiene.
Su razinomis arba uogiene.
Su sviestu ir uogiene.
Patiekiama su aviečių užpilu
Patiekiama su grietine ir uogiene
Patiekiami su grietine ir uogiene
Su kumpiu ir sūriu. / Su varške ir vaisiais.
Su sūriu, kumpiu ir pomidorais. / Su sūriu ir saliamiu. / Su vištiena, mocarela ir pomidorais. / Sumuštiniai patiekiami su keptomis bulvytėmis ir česnakiniu majonezu.
Patiekiamos su pomidorais, grybais ir skrudinta balta duona.
Su ožkos sūrio kremu ir ankštiniais žirneliais.
Su skrudintais anties file gabaliukais.
Su daržovėmis ir vištiena, pagardintas kokosų ir kalendrų kremu.
Patiekama su traškia, sūriu užkepta lazdele.
Silkės filė, anyžių ir cinamono marinate, patiekiama su pomidorais, bulvėmis, virtu kiaušinių ir marinuotais svogūnais.
Su vištiena, špinatais ir mėlynuoju sūriu.
Skrudinta „Cozy” duona, smulkiai pjaustyti saulėje džiovinti pomidorai, kaparėliai, juodosios alyvuogės, česnakas. Užkepta bri sūriu.
Patiekiamos su karšto sūrio kremu.
Lašišos ir sviestažuvės griežinėliai su parmezanu ir balzaminiu alyvų aliejaus užpilu.
Plonai pjaustyti jautienos griežinėliai su tarkuotu granapadano sūriu ir kaparėliais, gražgarsčių salotomis, apšlakstyta baltojo romo užpilu.
Antienos filė, įvairios salotos, kriaušių tzatziki ir marinuotos, keptos daržovės alyvų aliejuje.
Salotų lapai, pomidorai, mėlynieji svogūnai, keptos bulvės, artišokai, alyvuogės įdarytos ožkos sūriu, pagardinta su citrininiu užpilu.
Salotų ir prieskoninių žolelių mišinys, mocarela, alyvuogės, vyšniniai pomidoriukai, pagardinta su raudonojo pesto padažu.
Švelnaus skonio naminė marinuota lašiša, salotos, marinuoti artišokai, vyšniniai pomidoriukai, skrudintos bulvės, marinuoti agurkėliai, pagardinta su citrininiu užpilu.
Kepti kalakutienos gabaliukai, salotos, marinuoti pankoliai, pomidorai, kedro riešutai, parmezano drožlės, pagardinta su riešutiniu aliejumi.
Fetos sūris, salotos, pomidorai, raudonieji svogūnai, páprika, kaparėliai ir alyvuogės, pagardinta su balzaminiu alyvų aliejaus užpilu.
Šviežių salotų lapai, pomidorai, agurkai, raudonieji svogūnai, patiekiami su ančiuvių ir parmezano padažu.
Su Jūsų pasirinktu priedu: Ant grotelių kepti vištienos gabaliukai / Kepti vištienos gabaliukai, šoninė ir kiaušinis / Keptos karališkos krevetės / Kepti vištienos gabaliukai ir karališkos krevetės.
Su špinatais, pomidorais ir alyvuogių aliejumi.
Su sviesto-grietinės padažu ir kedro riešutais.
Su pievagrybiais, porais ir saldžiosiomis paprikomis. Patiekiami su prancūzišku grietinėlės ir grūdėtųjų garstyčių padažu.
Su malta mėsa, cukinijomis ir šilbaravykiais.
Su šitake grybais, česnakais, kokosų pienu ir pomidorais.
Orkaitėje kepti baklažano griežinėliai, pomidorai, feta sūris ir bazilikai.
Idaryta abrikosais ir šalotiniais svogūnais, patiekiama su morkų-bulvių muslinu ir garžgarsčių-apelsinų salotėlėmis.
Patiekamas su bulvių koše pagardinta kapotomis petražolėmis, keptais kalafijorais ir „Mojo” padažu.
Patiekamas su grūstomis bulvėmis pagardintomis vėžių uodegėlėmis, bei jogurtiniu padažu.
Ruoštas garuose su sviestu, patiekiamas su šparagais ir parmezanu užkepta bulvių koše.
Patiekamas su skrudintomis bulvėmis ir gelteklės šaknimis bei imbiero ir juodųjų pipirų padažu.
Patiekami su polenta ir porų „šienu.
Sultingi vištienos gabaliukai, krevetės, žalieji ankštpipiriai su raudonojo kario ir grietinėlės padažu, patiekiama su ciberžole skanintais ryžiais.
Patiekiamas su bulvių ir porų apkepu, marinuotomis, ant grotelių pakepintomis daržovėmis ir raudonojo vyno padažu.
Patiekiamas su bulvių ir porų apkepu, marinuotomis, ant grotelių pakepintomis daržovėmis ir raudonojo vyno padažu.
Skrudinta “Cozy” duona, pagardinta „Pesto“ padažu, su keptais pomidorais, „Brie“ sūriu ir Parmos kumpiu.
Skrudinta „Cozy” duona, smulkiai pjaustyti saulėje džiovinti pomidorai, kaparėliai, juodosios alyvuogės, česnakas. Užkepta bri sūriu
Su sūriu, kumpiu ir pomidorais / Su sūriu, saliamiu ir marinuotais agurkais / Su bri sūriu ir saliamiu / Su vištiena, mocarela ir pomidorais / Su mocarela, bazilikais ir pomidorais.
Skrudintos medžiotojų dešrelės, medžiotojų sūris, fermentinis sūris, marinuotos alyvuogės.
Bri, ožkos sūris, mėlynasis sūris, fermentinis sūris ir parmezanas. Patiekiama su marinuotomis alyvuogėmis, graikiniais riešutais ir vynuogėmis.
Vištienos vėrinukai, krevetės su traškia plutele, marinuoti artišokai, žuvies kukulaičiai, suktinukai su mėsa ir daržovėmis.
Artišokų širdelės marinuotos su citrina ir česnakais.
Patiekiami su „aioli” padažu.
Patiekiami su namų gamybos česnakiniu majonezu.
Marinuoti sakėje, patiekiami su mango-žaliųjų ankštpipirių padažu.
Patiekiami su gaiviu, jogurtiniu agurkų-mėtų padažu, ir aštriu pupelių užtepu.
Pasirinkite įdarą: maltos mėsos, jūros gėrybių arba daržovių. Patiekiami su aštriu jogurto padažu.
Patiekiamos su aštriu jogurto padažu.
Patiekami su karštu sūrio kremu.
Bri, ožkos sūris, mėlynasis sūris, fermentinis sūris ir parmezanas. Patiekiamas su marinuotomis alyvuogėmis, graikiniais riešutais ir vynuogėmis.
Patiekiamos su namine „Cozy” duona.
Patiekiama su namų gamybos česnakiniu majonezu ir šiltu sūrio padažu.
Patiekiamas su šviežiais bazilikais ir ledais.
Vaniliniai ledai su persikų, aviečių užpilu ir plakta grietinėle.
Su bananais, braškėmis, avietėmis, vyšniomis ar melionais.
Su viskiu ir grietinėle.
Su „Baileys“, amaretu ir grietinėle.
Ypač kvapni ir švelni, geriausia juodoji arbata.
Sodraus skonio, kaštoninės spalvos, stipri, tiršta pusryčių arbata.
Klasikinė „tikra angliška“ aromatizuota juodoji arbata.
Ypač gaivi, švelni, mažai fermentuota, pagal seniausias tradicijas paruošta arbata su šv. Osmanthus (arbatos alyvmedžio) žiedlapiais.
Subtilaus, išskirtinio aromato žalioji arbata švelniai stimuliuoja, puikiai kelia tonusą.
Švelniai pažadina ir pripildo energijos visai dienai.
Ypač gaivus, malonaus skonio gėrimas puikiai pažadins snūduriuojančią energiją, padės susikoncentruoti ir neprarasti budrumo.
Sodrios kaštoninės spalvos arbata pasižyminti išskirtiniu, neįprastu “žemės” skoniu, ryškiu aromatu, skatina smegenų veiklą ir greitina medžiagų apykaitą.
Gaivaus citrusų aromato, išskirtinio skonio, švelni arbata be kofeino. Ramaus vakaro gėrimas.
Saldžiųjų gervuogių bei prisirpusių vyšnių skonio arbata puikiai atgaivina.
Aksominis vakaras (ramunėlių žiedynai, aviečių ir pipirmėčių lapai) / Gaivi akimirka (čiobrelių žolės) / Šiltas prisiminimas (ramunėlių žiedynai, čiobrelių žolės, pipirmėčių lapai) / Nykštukų (erškėčių, kmynų vaisiai, melisos žolės).
Degtinė ir žaliųjų citrinų sultys.
Romas, rudasis cukrus, žalioji citrina ir trintas ledas.
Degtinė, pomidorų sultys, Tabasco, Worchester, citrinų sultys, druska ir pipirai.
Degtinė, Blue curaçao, Sprite.
Degtinė, bananų likeris, apelsinų sultys ir grenadinas.
Džinas, tonikas, citrina.
Romas, žaliųjų citrinų sultys, rudas cukrus, mėtos lapeliai ir mineralinis vanduo.
Tamsusis romas, Cola ir žaliųjų citrinų sultys.
Romas, obuolių sultys, žaliųjų citrinų sultys, rudasis cukrus ir trintas ledas.
Tamsusis romas, Gingerale, žaliųjų citrinų sultys.
Degtinė, persikų likeris, spanguolių ir apelsinų sultys.
Degtinė ir Red Bull.
Žalios devynerios ir Red Bull.
Kahlua, degtinė ir pienas.
Romas, tekila, džinas, Triple sec, degtinė, Cola ir citrinų sultys.
Degtinė, cukrus ir citrinų sultys.
Džinas, citrinų sultys ir grenadinas.
Bailey’s, Sambuca.
Kahlua, Bailey’s, Cointreau.
Tequila and Bailey’s
Apelsinų, obuolių, pomidorų, persikų, greipfrutų, juodųjų serbentų, ananasų, vynuogių, spanguolių.
Apelsinų, greipfrutų.