Įvertinimas(2124)
8-687-90159
Dienos pietūs
11:30 - 14:00Kepti kiaušiniai, dešrelės, pievagrybiai, šoninė, šparagai, pomidorai bei troškintos pupelės.
Su lašiša | Su traškia šonine.
Su kumpiu ir sūriu | Su lašisa.
Šviežių salotų lapeliai, pagardinti ančiuvių padažu, Parmezano sūrio drožlėmis, bei skrudinta česnakų skonio duonele. Prie salotų išsirinkite gardžius ir šviežiai keptus priedus: Vištienos filė - 2,80 EUR Lašišos filė - 3,30 EUR Tuno filė - 3.80 EUR Tigrinės krevetės - 3,80 EUR
Keptas moliūgas, cukinija, mėlynosios morkos, paprikos bei vyšniniai pomidoriukai, pagardinti rūkytų paprikų aliejumi. Prie salotų išsirinkite gardžius ir šviežiai keptus priedus: Vištienos filė - 2,80 EUR Lašišos filė - 3,30 EUR Tigrinės krevetės - 3,80 EUR Jautienos filė - 3,80 EUR
Šviežių salotų lapeliai su keptais dviejų skonių burokėliais, morkomis, agurku, raudonuoju svogūnu bei kaparėliais, pagardinti bazilikų pesto, kedro riešutais bei parmezano sūrio drožlėmis.
Patiekiamas su salotų lapeliais, marinuotais artišokais bei parmezano sūrio drožlėmis.
Pagardintas raudonaisiais ikrais bei žolelių aliejumi.
Patiekiamas su mango vaisiumi, sezamo sėklomis, èili dribsniais, laiškiniu èesnaku, kaparėliais bei pesto padažu.
Patiekiamas su Tagliatelle makaronais bei šviežių daržovių žiuljenu.
Patiekiama su tigrine krevete bei mėlynųjų bulvių traškučiais.
Patiekiama su Cannellini pupelėmis bei sezoninėmis daržovėmis.
Patiekiama su karamelizuota, smulkinta šonine bei obuoliais.
Klauskite padavėjo.
Pikantiškas morkų, pastarnokų, saldžiųjų bulvių, pomidorų bei avinžirnių troškinys.
Alyvuogių aliejuje bei prieskoninėse žolelėse brandinta vištienos filė, patiekiama su saldžiųjų bulvių skiltelėmis, lengvai keptais špinatais bei obuolių – žaliosios arbatos padažu.
Patiekiama su lengvai keptais špinatais, pastarnokais, morkomis bei kinkanais, pagardinta bruknių – raudonojo vyno užpilu.
Kepti kiaulienos šonkauliukai, patiekiami su šviežiomis salotomis, keptomis bulvytėmis bei naminiu BBQ padažu.
Sultinga, kepta jautienos nugarinė, patiekiama su keptomis spalvotomis bulvėmis bei svogūnais, pagardinta „au poivre“ padažu.
Kepta jautienos išpjova, patiekiama su bulvių gratinu, degintu kaulu, lengvai keptais kale kopūstais, šalotiniu svogūnu, pagardinta „gravy“ padažu.
Patiekiama su mini daržovėmis, ant grotelių kepta cukinija, skraiduolės ikrais bei nomato padažu.
Patiekiama su Linguine makaronais, keptomis mėlynomis morkomis, žirnių ankštimis, alyvuogėmis bei chorizo dešra, pagardinta bazilikų pesto bei šviežiais špinatais.
Lengvai kepta tuno filė, patiekiama su ant grotelių keptomis daržovėmis, juodaisiais „Forbidden“ ryžiais, pagardinta krevečių padažu.
Pagardinta balto vyno – šalavijų padažu.
Patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis bei skrudinta duonele. Thai stiliumi: Midijos, troškintos kokosų piene, pagardintos čili pipirais, imbieru, kalendra, svogūnais, česnakais bei citrinžole. Su grūdėtomis garstyčiomis: Midijos, troškintos balto vyno - grietinėlės padaže, pagardintos grūdėtomis garstyčiomis, morkomis, svogūnais, saliero stiebu bei petražolėmis. Su mėlynojo pelėsio sūriu ir grietinėle. Su žuvies sultiniu ir anyžiais: Midijos, troškintos žuvies sultinyje bei baltame vyne, pagardintos pomidorais, citrinomis, baziliku bei šalotiniais svogūnais.
Sviestinė bandelė, pertepta naminiu pikantišku padažu, patiekiama su vištienos filė, èederio sūriu, marinuotais agurkėliais, pomidorais, raudonuoju svogūnu, ant grotelių kepta cukinija bei paprika be odelės. Patiekiama su gruzdintais bulvių traškučiais.
Sviestinė bandelė, pertepta naminiu BBQ padažu, patiekiama su jautienos maltiniu, čederio sūriu, marinuotais agurkėliais, pomidorais, raudonuoju svogūnu bei ant grotelių kepta cukinija. Patiekiama su gruzdintais bulvių traškučiais.
Jautienos maltinis, patiekiamas be bandelės, ant šviežių salotų lapų, su čederio sūriu, marinuotais agurkėliais, pomidorais, raudonuoju svogūnu bei ant grotelių kepta cukinija. Patiekiama su gruzdintais bulvių traškučiais.
Kepta šoninė | Keptas kiaušinis
Linguine makaronai, patiekiami su kepta vištiena, paprika, cukinija, pagardinti pikantišku kario padažu bei parmezano sūrio drožlėmis.
Linguine makaronai, patiekiami su Bolognese padažu.
Pomidorų padažas, Mozzarella sūris, baziliko lapeliai.
Pomidorų-èili padažas, sūris, saliami dešra.
Pomidorų padažas, sūris, šoninė, jautienos faršas, mėlynasis svogūnas.
Pomidorų padažas, sūris, pievagrybiai, trumų aliejus.
Plėšyta vištiena, Mozzarella sūris, vyšniniai pomidoriukai, saulėje džiovinti pomidorai, baziliko lapeliai.
Baltasis jogurtinis padažas, Gongonzola, Feta, Brie bei ožkos pieno sūris, vyšniniai pomidoriukai.
Pomidorų padažas, sūris, marinuota jautienos nugarinė, žaliosios alyvuogės, jalapenai, mėlynasis svogūnas.
Baltasis jogurtinis padažas, sūris, tunas, kaparėliai, mėlynasis svogūnas.
Keptos marinuotos tigrinės krevetės, patiekiamos su skrudinta duonele.
Kepti kukurūzų traškuèiai, patiekiami su maltos jautienos, pupelių bei kukurūzų padažu.
Šviežiai pagamintos sūrio bei saulėje džiovintų pomidorų, varškės su žolelėmis, kreminė ikrų, „Parmos“ kumpio traškuèių bei garstyčių, rūkytos lašišos užtepėlės, patiekiamos su skrudinta duonele.
Pasirinktinai: su vaisiais, karamele arba šokoladu.
Vanilinis, braškinis arba šokoladinis.