Balzac

Balzac

Įvertinimas(2274)

Adresas

Savičiaus g. 7, Vilnius

Telefonas

8-614-89223

Darbo laikas

  • Pir 12:00
    -
    23:00
  • Ant 12:00
    -
    23:00
  • Tre 12:00
    -
    23:00
  • Ket 12:00
    -
    23:00
  • Pen 12:00
    -
    24:00
  • Šeš 12:00
    -
    24:00
  • Sek 12:00
    -
    23:00

Dienos pietūs

12:00 - 15:00

Balzac meniu

  • Sriubos

    • SOUPE DU JOUR

      Dienos sriuba.

      3.50 €
    • SOUPE À L’OIGNON TRADITIONNELLE

      Tradicinė prancūziška svogūnų sriuba su Comte sūriu.

      7.00 €
    • SOUPE DE POISSON BALZAC

      Balzac žuvienė.

      13.00 €
  • Rinkiniai

    • PLATEAU DE CHARCUTERI

      Saliamis su trumais, vytintas kumpis, plčšyta antiena.

      11.00 €
    • LE PLATEAU DE FROMAGES FRANÇAIS

      Prancūziškų sūrių rinkinys su ,,girtomis‘‘ vyšniomis / slyvomis.

      11.00 €
    • OLIVES MARINÉES

      Marinuotos Balzac alyvuogės.

      5.00 €
  • Salotos

    • SALADE AU FROMAGE DE CHÈVRE

      Žalios salotos su keptu ožkos sūriu ir pinijomis.

      11.00 €
    • SALADE DE FOIES DE VOLAILLE

      Žaliosios salotos su keptomis vištienos kepenėlėmis.

      9.00 €
    • SALADE AU THON

      Nicos salotos su apkeptu tunu.

      15.00 €
    • SALADE DE CREVETTES

      Įvairios jaunos salotos su keptomis krevetėmis ir balto vyno čili padažu.

      13.00 €
  • Užkandžiai

    • HUÎTRES FRAICHES

      Šviežios austrės su Mignonette / Azijietišku padažu (6 vnt.).

      24.00 €
    • TERRINE DE FOIE GRAS

      Mūsų gamybos antienos kepenėlių terinas su obuolių čatniu.

      15.00 €
    • CARPACCIO DE BOEUF

      Brandinta jautienos išpjova, gražgarstės, balzaminis actas, sūris Comte.

      13.00 €
    • TARTARE DE THON

      Tuno tartaras su parmezano traškučiu ir baltaisiais balzamico perlais.

      14.00 €
    • ESCARGOTS

      Keptos burgundiškos sraigės 6 vnt. - 8 EUR, 12 vnt. - 13 EUR.

      13.00 €
    • CAMEMBERT AU FOUR

      Keptas prancūziškas kamamberas su medumi ir graikiniais riešutais.

      9.00 €
    • CUISSES DE GRENOUILLES

      Keptos varlių kojėlės.

      10.00 €
    • COQUILLES SAINT-JACQUES CUITES À LA POÊLE

      Keptos šukutės su žiedinių kopūstų, česnakų piure ir bagna cauda padažu.

      15.00 €
    • RAVIOLES

      Virtiniai su rikotos sūriu, morkų piure.

      8.50 €
    • COURGETTE GRILLÉE

      Įdaryta cukinija bulgur kruopomis ir pesto padažu.

      13.00 €
  • Karštieji patiekalai

    • STEAK DE BOEUF

      Brandintos jautienos išpjovos kepsnys, sezoninės daržovės, demi-glace padažas.

      25.00 €
    • CONFIT DE CANARD

      Anties kojelė, obuolių-salierų gumbų žiuljenas, Lady Rosetta bulvytės, bruknių padažas.

      18.00 €
    • SOURIS D’AGNEAU

      Ėrienos kulninė “Confit” su grūstomis bulvėmis ir demi-glace padažu.

      23.00 €
    • BURGER DU CHEF

      Jautienos suvožtinis su bulvių skiltelėmis, šonine ir mūsų ypatinguoju padažu.

      13.00 €
    • DORADE ROYALE

      Šampane kepta karališka dorada su keptais kelmučiais,karališkaisiais trimitėliais ,,Eringi” ir švelnia morkų piure.

      22.00 €
    • STEAK DE FLÉTAN

      Kepta paltuso filė su citrininiu pesto padažu, švelnia žirnelių-mėtų piure ir lengvai apkeptomis daržovėmis.

      24.00 €
    • MOULES MARINIÈRES

      Midijos baltojo vyno ir grietinėlės padaže, bulvių skiltelės.

      14.00 €
    • MOULES AU CURRY

      Midijos kokoso ir kario padaže, bulvių skiltelės.

      14.00 €
    • MOULES À LA SAUCE TOMATE

      Midijos balto vyno ir pomidorų sugo padaže, bulvių skiltelės.

      14.00 €
  • Desertai

    • DESSERT DU JOUR

      Dienos desertas.

      6.00 €
    • CRÈME BRÛLÉE

      Vanilinis kiaušinių ir grietinėlės kremas su karamelizuoto cukraus plutele.

      6.50 €
    • PANNA COTTA D’ARGOUSIER

      Šaltalankių panakota su pienišku šokoladu ir grietinėle.

      7.00 €
    • CRÊPES SUZETTE

      Trumpam nukeliaukite į 1985-ųjų Monte Carlo, kur gimė šis receptas – blyneliai su karamelizuoto cukraus, sviesto, „Cointreau” apelsinų likerio padažu. Patiekiama su vaniliniais ledais.

      7.00 €
    • CHOIX DE SORBETS OU GLACES

      Vaniliniai ledai / šerbetai.

      5.50 €