Įvertinimas(2274)
8-614-89223
Dienos pietūs
12:00 - 15:00Dienos sriuba.
Tradicinė prancūziška svogūnų sriuba su Comte sūriu.
Balzac žuvienė.
Saliamis su trumais, vytintas kumpis, plčšyta antiena.
Prancūziškų sūrių rinkinys su ,,girtomis‘‘ vyšniomis / slyvomis.
Marinuotos Balzac alyvuogės.
Žalios salotos su keptu ožkos sūriu ir pinijomis.
Žaliosios salotos su keptomis vištienos kepenėlėmis.
Nicos salotos su apkeptu tunu.
Įvairios jaunos salotos su keptomis krevetėmis ir balto vyno čili padažu.
Šviežios austrės su Mignonette / Azijietišku padažu (6 vnt.).
Mūsų gamybos antienos kepenėlių terinas su obuolių čatniu.
Brandinta jautienos išpjova, gražgarstės, balzaminis actas, sūris Comte.
Tuno tartaras su parmezano traškučiu ir baltaisiais balzamico perlais.
Keptos burgundiškos sraigės 6 vnt. - 8 EUR, 12 vnt. - 13 EUR.
Keptas prancūziškas kamamberas su medumi ir graikiniais riešutais.
Keptos varlių kojėlės.
Keptos šukutės su žiedinių kopūstų, česnakų piure ir bagna cauda padažu.
Virtiniai su rikotos sūriu, morkų piure.
Įdaryta cukinija bulgur kruopomis ir pesto padažu.
Brandintos jautienos išpjovos kepsnys, sezoninės daržovės, demi-glace padažas.
Anties kojelė, obuolių-salierų gumbų žiuljenas, Lady Rosetta bulvytės, bruknių padažas.
Ėrienos kulninė “Confit” su grūstomis bulvėmis ir demi-glace padažu.
Jautienos suvožtinis su bulvių skiltelėmis, šonine ir mūsų ypatinguoju padažu.
Šampane kepta karališka dorada su keptais kelmučiais,karališkaisiais trimitėliais ,,Eringi” ir švelnia morkų piure.
Kepta paltuso filė su citrininiu pesto padažu, švelnia žirnelių-mėtų piure ir lengvai apkeptomis daržovėmis.
Midijos baltojo vyno ir grietinėlės padaže, bulvių skiltelės.
Midijos kokoso ir kario padaže, bulvių skiltelės.
Midijos balto vyno ir pomidorų sugo padaže, bulvių skiltelės.
Dienos desertas.
Vanilinis kiaušinių ir grietinėlės kremas su karamelizuoto cukraus plutele.
Šaltalankių panakota su pienišku šokoladu ir grietinėle.
Trumpam nukeliaukite į 1985-ųjų Monte Carlo, kur gimė šis receptas – blyneliai su karamelizuoto cukraus, sviesto, „Cointreau” apelsinų likerio padažu. Patiekiama su vaniliniais ledais.
Vaniliniai ledai / šerbetai.